شهدای روستای دره شور

۲

قسمت اول گفتگو با رئیس شورای اسلامی روستای دره شور

گزارش

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دره شور

بیوگرافی رئیس شورای اسلامی روستای دره شور؟

اینجانب عباس سلندری نهم فروردین ماه 1351 در روستای درهشور متولد شدم. دوران دبستان را در دبستان داور درهشور به پایان رساندم و تحصیلات خود را در دوره ی راهنمایی در مدرسه راهنمایی شهید شیخ فضل اله نوری در سال 67به پایان رساندم. دوره ی چهار ساله ی متوسطه را در دبیرستان شهید باهنر حاجی آباد گذرانده و در کنکور سال هفتاد و دو به همراه مرحوم ابوالقاسم راستگو به آموزشکده ی تربیت معلم شهید مطهری شیراز با رتبه ی 1879راه یافتم. رشته ی تحصیلیم در آن جا دبیری دینی و عربی بود و چند سال بعد لیسانس را از دانشگاه آزاد واحد فسا اخذ نمودم. در اسفند 77در اولین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا به همراه بیست و پنج نفر دیگر از اهالی جهت عضویت در شورا ثبت نام نمودم که آن سال به عنوان نفر پنجم اعضای اصلی توسط مردم انتخاب شدم و تاکنون ره واسطه همت و اعتماد مردم در خدمت مردم و اهالی خوب روستایم درهشور می باشم و به صورت کاملا افتخاری در شورای اسلامی به اتفاق سایر اعضاء خدمتگزار مردم هستم.

قدمت روستای دره شور؟روستای دره شور بیش از 500خانوار و قریب به 2200نفر جمعیت دارد که قدمت روستای دره شور با مردمان کنونیش به زمان تخت قاپو یا طرح اسکان عشایر رضاخان بر می گردد یعنی تقریبا هشتاد سال پیش. اما قبل از آن مردمانی دیگر در این روستا زندگی می کردند که ظاهرا به خاطر درگیریها و زد و خوردهایی با اطرافیان خود این روستا را ترک و جاهای دیگری کوچ نمودند که اکنون نوادگان آنان در دبیران و شاه علمدار و عمدتا در اطراف جهرم در حال زندگی هستند

ویژگی های مردم روستای دره شور؟از ویژگیهای باز مردم روستای درهشور می توان به خونگرمی،متعهد بودن،قانونمند بودن و پایبندی به اصول و آرمانهای اسلام و انقلاب بر شمرد.

نقاط ضعف روستای دره شور؟جناب جوان مهر شاید کلمه نقطه ضعف صحیح نباشد لکن می توان مسائلی را عنوان کرد که اگر به آنها بیشتر توجه شود شاهد رونق و پیشرفت روستا و اهالی خواهیم بود. مثلا در زمینه ی اقتصادی روستای ما تقریبا مصرف کننده است و جوانان ما خصوصا پسرها بیکارند و متاسفانه زمینه های اشتغال هم آن طور که باید جدی گرفته نشده چه از طرف دولت و چه از طرف بخش خصوصی . البته زیرساخت های روستا و حتی شهرستان هم شاید از علل عمده ی آن باشد اما تلاش بیشتر جوانان می طلبد که با فراگیری انواع هنرها و حرفه ها و مشاغل در جاهای دیگر که زمینه ی آن فراهم است مشغول به کار شوند. در بخش خواهران اما با اینکه زمینه فعالیت اقتصادی فراهم است متاسفانه هنوز اقدام اساسی صورت نگرفته است. خواهران از عمده بافندگان گبه و قالی هستند که جسته و گریخته دولت اقدامات اولیه ای را در رابطه با بیمه ی آنان اعمال کرد اما بیشتر عزیزان گبه باف ما هنوز بیمه نیستند و از مزایای آن بی بهره هستند. از طرف اهالی هم هنوز جدی گرفته نشده اند و به عنوان یک شغل حاشیه ای به آن نگاه می کنند . اگر بهتر به آن نگاه کنیم و اگر دست دلالان و واسطه ها قطع شود سود بیشتری نصیب این عزیزان خواهد شد البته در این زمینه ادارات ذیربط باید پیگیری بیشتری داشته باشند. اقدامات دیگری که باید در راستای رونق و جبران کاستیها صورت گیرد تهیه ی مایحتاج اهالی در داخل روستا می باشد. اگر اهالی حد اقل نیمی از مایحتاج اولیه ی خود را از داخل و از مغازه های روستا تامین کنند جوانان بیشتری در روستا سرمایه گذاری خواهند کرد و به کار مشغول خواهند شد مثلا در روستای ما فروشگاه لوازم خانگی به صورت تخصصی وجود ان طور که باید وجود ندارد و یا تاکنون استقبالی نشده است. فقط می تونم نقطه ضعفمان را خرید از بیرون روستا ذکر کنم.


نظرات (۲)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی